Over mij

Ik ben Saskia Barendregt (1980) en eigenaar van Elan coaching & mindfulness. Ik ben Stress en Burn-outcoach, Gelukscoach, PQ coach (positive intellegence) en Mindfulnesstrainer. Daarnaast werk ik in het onderwijs als kindercoach en Kanjercoördinator, de Kanjertraining is een sociaal- emotionele methode. Daarvoor heb ik jaren als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Ik geniet van echte gesprekken, meditatie, yoga, de natuur, boeken en lekker eten. Ik houd van rust, maar ook van vrolijk & enthousiast gezelschap (zijn)! Ik ga letterlijk fluitend en zingend door het leven. Ik heb niet de illusie dat ik ooit geen stress meer ervaar. Thuis heb ik een heerlijk gezin!

‘Waarom ik doe wat ik doe!

De kunst van het leven heeft mij altijd geïntrigeerd.

Ik weet als geen ander wat stress en een burn-out met je doet. Gelukkig kan ik achteraf zeggen dat het mij ondanks de struggle toen het uiteindelijk iets heel moois heeft gebracht
MOOI WERK en MEER GELUK.

Het vergroten en verspreiden van bewustzijn, compassie, vertrouwen,(mentale) gezondheid, geluk en vanuit je eigen kracht leven, is wat mij gelukkig maakt.

Elan betekent met enthousiasme, ijver en flair je doel bereiken. Dit is de manier waarop ik mijn missie en passie uitdraagt. 20 jaar geleden begon ik in het onderwijs waar de zaadjes werden geplant op het gebied van werken met groepen, individueel begeleiden en gesprekstechnieken, maar vooral het creëren van een omgeving om te kunnen groeien en leren als mens en dan heb ik over de kinderen en mezelf.
De afgelopen 20 jaar bestonden uit het volgen van de opleidingen tot Mindfulnesstrainer, Gelukscoach en Stress en Burn-out coach. Trainingen/ cursussen op het gebied van psychologie, pedagogiek, coachen, gesprekstechnieken, intensievespeltraining, heartfulness, mindful parenting , yoga, mediteren, hartcoherentie, hoog sensitiviteit en burn-out.

Waar mijn Praktijk Elan voor staat.
Elan betekent met enthousiasme, ijver en flair je doel bereiken.
Dit is de manier waarop ik mensen begeleid en train binnen de coaching, mindfulnesstrainingen en workshops en sessies. Met aandacht, humor en de focus op oplossingsgericht coachen. Met als doel jou met meer bewustzijn, compassie, een betere gezondheid, vertrouwen en kracht in het leven te laten staan. Met Elan dus!


Interesse?
Neem dan direct contact met mij op.