Over mij

Ik ben Saskia Barendregt (1980) en eigenaar van Elan coaching & Mindfulness. Daarnaast werk ik als leerkracht in het onderwijs en ben assistent docent gelukscoach bij Sonnevelt Opleidingen. Ik geniet van mooie gesprekken, de natuur, boeken en lekker eten. Ik houd van rust, maar ook van vrolijk & enthousiast gezelschap (zijn) ! En thuis heb ik een heerlijk gezin!

‘Waarom ik doe wat ik doe!

De kunst van het leven heeft mij altijd geïntrigeerd.

Het vergroten en verspreiden van bewustzijn, compassie, vertrouwen,(mentale) gezondheid, geluk en vanuit je eigen kracht leven, is wat mij gelukkig maakt.’

Elan betekent met enthousiasme, ijver en flair je doel bereiken. Dit is de manier waarop ik mijn missie en passie uitdraagt. 20 jaar geleden begon ik in het onderwijs waar de zaadjes werden geplant op het gebied van werken met groepen, individueel begeleiden en gesprekstechnieken, maar vooral het creëren van een omgeving om te kunnen groeien en leren als mens.
De afgelopen 20 jaar bestonden uit het volgen van de opleidingen tot Mindfulnesstrainer en Gelukscoach. En trainingen/ cursussen op het gebied van psychologie, pedagogiek, coachen, gesprekstechnieken, intensievespeltraining, heartfulness, mindful parenting , yoga, mediteren, hartcoherentie, hoog sensitiviteit en
burn-out.

Waar mijn Praktijk Elan voor staat.
Elan betekent met enthousiasme, ijver en flair je doel bereiken.
Dit is de manier waarop ik mensen begeleid en train binnen de coaching, mindfulnesstrainingen en workshops. Met aandacht, humor en de focus op oplossingsgericht coachen. Met als doel jou met meer bewustzijn, compassie, een betere gezondheid, vertrouwen en kracht in het leven te laten staan. Met Elan dus!


Interesse?
Neem dan direct contact met mij op.