Coaching

Van Burn-out naar Burn-in!

Te veel stress of spanningen of gewoon even niet meer weten waar jij de focus op wilt leggen en waar je naartoe wilt met jouw leven. Terwijl je misschien wel alles hebt wat jouw hart begeert. Dit is zo menselijk en herkenbaar voor velen. Ook voor mij. Weet je, dit hoef je niet alleen op te lossen en je hoeft hier ook niet mee rond te blijven lopen. Graag begeleid ik jou op een persoonlijke, warme, professionele, leerzame en persoonsgerichte manier om jouw eigen antwoorden te vinden én de juiste acties in te gaan zetten.

Heb je behoefte aan.

  • Meer energie.
  • Bewuster in het leven staan.
  • Meer genieten.
  • Ontdekken waar jij blij van wordt!

Dan ben je bij mij aan het goede adres!
Ik bied je een plek, waar je jezelf mag zijn, jij je veilig, gehoord en gezien voelt. Waar je kunt helen en opladen. Een plek waar je jezelf weer opnieuw leert kennen en begrijpen. Waar je kracht haalt uit je pijn, verdriet, kwaliteiten en vertrouwen.

Coaching bij overmatige stress of burn-out
Tegenwoordig ervaren veel mensen overmatige en langdurige stress, helaas kan dit bij een te lange duur uitmonden in overspannenheid of zelfs een burn-out. Het hebben van stress is heel normaal en helemaal niet erg, mits dit weer gereguleerd wordt. Langdurige en overmatige stress is vervelend en ongezond voor onze mentale en fysieke gezondheid. Mocht jij last hebben van te veel stress of een burn-out en vastlopen dan nemen wij samen jouw vitaliteit en levensstijl onder de loep om te kunnen herstellen en jouw energie en gezondheid op te bouwen. Daarna gaan wij samen op zoek naar de kern van jouw stress. Je gaat jouw niet helpende patronen ontdekken, herkennen en doorbreken, waardoor stress verminderd en sneller gereguleerd wordt. We zetten in op het vergroten van jouw veerkracht en draagkracht door te werken aan jouw vitaliteit.
De coaching bij overspannenheid en een burn-out is een langer en intensiever traject, omdat je eerst lichamelijk moet herstellen voordat je aan het werk gaat met de stressoren.

Coaching na de regulatie van stress of een burn-out
De coaching die gericht is op de weg naar een gelukkiger leven is gebaseerd op de positieve psychologie, dit houdt in dat wij ons richten op de krachten i.p.v. de klachten door omdenken en oplossingsgericht werken. De coaching bestaat uit aandachtsoefeningen, actieve werkvormen en oplossingsgerichte gesprekken. Samen onderzoeken wij wat jij nodig hebt, wat jouw kwaliteiten en kernwaarden zijn, hoe jij goed voor jezelf kunt zorgen en hoe je dit in jouw leven kunt vormgeven. Door kleine haalbare stapjes te ondernemen die passen bij wie jij bent, zodat het ook te doen is en er patronen doorbroken kunnen worden. Wanneer iets leuk is én werkt dan motiveert het je om het gewoon te doen.

Zodat jij weer in balans komt. Energie krijgt. En in je kracht staat!

Wist je dat leven vanuit je hart oftewel bezieling het belangrijkst is om vitaal en gelukkig in het leven te staan.

Ook is het mogelijk om wandelsessies aan te vragen. Veel mensen praten gemakkelijker wanneer zij wandelen, dit voelt laagdrempeliger. Daarnaast heeft het zijn in de natuur en bewegen een goede werking op het welbevinden. Stresshormonen nemen af en gelukshormonen worden aangemaakt. Een sessie buiten is dus zeker een aanrader.

Interesse?

Neem dan direct contact met mij op voor een kennismakings-/ intakegesprek.

Coaching sessie
60 minuten

Interesse?
Neem dan direct contact met mij op.

Wandel sessie
60 minuten

Deze sessies vindt plaats in de Broekpolder.

Interesse?
Neem dan direct contact met mij op.