Coaching

Van Burn-out naar Burn-in!

Te veel stress of spanningen of gewoon even niet meer weten waar jij de focus op wilt leggen en waar je naartoe wilt met jouw leven. Dit is zo menselijk en herkenbaar voor velen. Hoe fijn is het om hier samen met iemand over te sparren en op een professionele, leerzame en persoonsgerichte manier niet alleen jouw eigen antwoorden te vinden, maar ook de juiste acties in te gaan zetten.

Heb je behoefte aan.

  • Meer energie.
  • Bewuster in het leven staan.
  • Meer genieten.
  • Ontdekken waar jij blij van wordt!

Dan ben je bij mij aan het goede adres!

De één op één coaching die ik aanbied, is gebaseerd op de positieve psychologie, dit houdt in dat wij ons richten op de krachten i.p.v. de klachten door omdenken en oplossingsgericht werken. De coaching bestaat uit aandachtsoefeningen, actieve werkvormen en oplossingsgerichte gesprekken. Samen onderzoeken wij wat jij nodig hebt, wat jouw kwaliteiten en kernwaarden zijn, hoe jij goed voor jezelf kunt zorgen en hoe je dit in jouw leven kunt vormgeven. Door kleine haalbare stapjes te ondernemen die passen bij wij jij bent, zodat het ook te doen is en er patronen doorbroken kunnen worden. Wanneer iets leuk is én werkt dan motiveert het je om het gewoon te doen.

Zodat jij weer in balans komt. Energie krijgt. En in je kracht staat!

Ook is het mogelijk om wandelsessies aan te vragen. Veel mensen praten gemakkelijker wanneer zij wandelen, dit voelt laagdrempeliger. Daarnaast heeft het zijn in de natuur en bewegen een goede werking op het welbevinden. Stresshormonen nemen af en gelukshormonen worden aangemaakt. Een sessie buiten is dus dus zeker een aanrader.

Interesse?

Neem dan direct contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.

* Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Coaching sessie € 70,- incl. BTW 21%
60 minuten

Interesse?
Neem dan direct contact met mij op.

Wandel sessie € 70,- incl. BTW 21%
60 minuten

Deze sessies vindt plaats in de Broekpolder.

Interesse?
Neem dan direct contact met mij op.